Εκδηλώσεις

Το «Ελληνικό Απόσταγμα» 2017 θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις (μία ομιλία και μία συζήτηση), που απευθύνονται κυρίως σε καταναλωτές. Θα έχει επίσης ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον, μέσω μεζέδων 6 επιλεγμένων εστιατορίων - μεζεδοπωλείων. Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης, που θα στηρίξουν τη διοργάνωση, για απολαυστικά διαλείμματα δερεάν γευστικής δοκιμής εκλεκτών εδεσμάτων.


brandy

ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Από το Α έως το Ω σε 30 λεπτά

Κυριακή, 22/01/2017
16:00
Είσοδος Δωρεάν, για τους επισκέπτες στο «Ελληνικό Απόσταγμα» 2017

Όλα όσα θέλετε να μάθετε (και να ρωτήσετε) για την απόσταξη και τα ελληνικά αποστάγματα, άμεσα, απλά και κατανοητά.

Από τον Παύλο Λουκάτο,
Χημικό Οινολόγο, PhD στα αποστάγματα,
Επιστημονικό συνεργάτη στην Ανώτατη Εκπαίδευση


brandy

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ;

Κυριακή, 22/01/2017
18:00
Είσοδος Δωρεάν, για τους επισκέπτες στο «Ελληνικό Απόσταγμα» 2017

Συζήτηση για τη θέση του ούζου και του τσίπουρου στο σύγχρονο εστιατόριο, ως μετεξέλιξη της παράδοσης, με γνώμονες την ανάπτυξη της ελληνικής κουζίνας και την αναβάθμιση της ποιότητας των εν λόγω αποσταγμάτων.

Συντονίστρια: Νίκη Μηταρέα, δημοσιογράφος γεύσης ,
Πάνελ: Αλέξανδρος Τσιωτίνης, συνιδιοκτήτης εστιατορίου CTC, Γρηγόρης Χέλμης, Ανδρέας Διακοδημήτρης, συνιδιοκτήτες εστιατορίων/μεζεδοπωλείων Βόλου και Λάρισας MEZEN και Νικόλας Γιαννόπουλος, σύμβουλος φιλοξενίας και εστίασης, βραβευμένος έλληνας οινοχόος.