ΑΔΟΛΟ


Πολλοί αποσταγματοποιοί εδώ και χρόνια κρατούν για τον εαυτό τους και τους φίλους τους την «καρδιά της καρδιάς» του αποστάγματος, τον πυρήνα της τελικής απόσταξης του ούζου –αυτό που ονομάζουν «αδόλωτο». Το δικό του «αδόλωτο», την «καρδιά της καρδιάς» του δικού του αποστάγματος, ο Ισίδωρος Αρβανίτης την έλεγε «άδολο». Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, με σεβασμό και αγάπη για τα παραδοσιακά αποστάγματα, εμφιαλώνει δικό της «αδόλωτο». Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της «καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, που αποστάζεται για τρίτη φορά, με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911, πάνω σε χαμηλή φωτιά από ξύλα ελιάς. Αποτελεί την «καρδιά της καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Ένα εξαιρετικό απόσταγμα από 100% τριπλή απόσταξη.

www.adolo.gr