ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΠΕΛΛΑ


Η Θράκη είναι αναμφισβήτητα μία από τις περιοχές της Ελλάδας με μακρά παράδοση στην απόσταξη και πολλή αγάπη των ανθρώπων της για τα προϊόντα της. Έτσι, παρότι το θρακιώτικο οινοποιείο και αποσταγματοποιείο των Αδελφών Μπέλλα, στο Σουφλί, ξεκίνησε μόλις το 1994, φέρει υπερήφανα τη συλλογική αποστακτική κουλτούρα της περιοχής του. Οι αμπελώνες Μπέλλα φιλοξενούν ελληνικές, τοπικές και μη, καθώς και ξενικές ποικιλίες αμπέλου, ενώ κρασιά και αποστάγματα από πρώτη ύλη τους είδαν για πρώτη φορά το φως της αγοράς το 2005. Το τσίπουρο Μπέλλα κυκλοφορεί τόσο με όσο και χωρίς γλυκάνισο.

Τσίπουρο Μπέλλα