«ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ» ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
Άριστα 10 στα τσίπουρα «Δεκαράκι», που επισφραγίζουν τον πλούτο μοναδικών ποικιλιών αμπέλου, Μοσχάτου (Τυρνάβου), Ροδίτη Αλεπού και Μαλαγουζιάς, σε μονοποικιλιακές εκδοχές, ώστε η καθαρότητα του ελληνικού αμπελώνα να εκφράζεται στο έπακρο και μάλιστα στην πιο διάφανη μορφή της. Για το σκοπό αυτό δεν χρησιμοποιείται, φυσικά, γλυκάνισος. Πρόκειται για οικογένεια μονοποικιλιακών τσίπουρων που παράγονται συνδυάζοντας την παράδοση, χρησιμοποιώντας ελληνικούς χειροποίητους χάλκινους άμβυκες, με την υψηλή τεχνογνωσία της πολλαπλής επαναπόσταξης. Το τσίπουρο Δεκαράκι με γενέτειρά του το Δαμάσι Τυρνάβου προσφέρει αποστάγματα υψηλής ποιότητας και επιλογές για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.