ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΠΕΝΤΖΑ-ΟΥΖΟ VETO ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Το 1892 ο Γεώργιος Σπέντζας αποκτά στην Πέργαμο της Μικράς Ασίας ειδικό σουλτανικό φιρμάνι για απόσταξη. Το προσωπικό του μεράκι έγινε πάθος και πέρασε από πατέρα σε γιο. Από το 1948 στη Μυτιλήνη, με τη 2η γενιά, το 2004 με την 3η και το 2013 με την 4η, το Ouzo Veto συνεχίζει και σήμερα να έχει πυκνό σώμα, «θαλασσινό» χαρακτήρα και πλούσιο, ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα που διαρκεί. Κατ’ αυτόν τον απολαυστικό τρόπο κλείνει μέσα του την αυθεντική τέχνη παραγωγής του παραδοσιακού μυτιληνιού ούζου. Από το 2014 στα προϊόντα προστίθεται και το «Ούζο Spentza» (100% απόσταγμα), πάντα με αφοσίωση και μεράκι, συνδυάζοντας σύγχρονες μεθόδους και αξίες. Εξυπηρετεί και αυτό τους στόχους της ποτοποιίας για την παραγωγή των καλύτερων προϊόντων για την ελληνική και την παγκόσμια αγορά.

www.ouzoveto.gr