ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ
Με ιστορία που ξεπερνά κατά πολύ, πιά, τον αιώνα (1907) η οινοποίηση είναι παράδοση της οικογένειας Τριποδάκη, η οποία ξεκίνησε από τον Κουρφαλώνα Κισάμου Χανίων Κρήτης και επεκτάθηκε, στη συνέχεια, στην αποσταγματοποιϊα. Σήμερα, πια, μιλάμε για Όμιλο Τριποδάκη, με εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες και παραγωγή που βασίζεται σε επιστημονική κατάρτιση, ενθουσιασμό, σκληρή δουλειά, έρευνα και όραμα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και ικανοποιώντας τις ανάγκες της με την παραγωγή άριστων ελληνικών προϊόντων. Σε αυτό, ακριβώς, το πλαίσιο η εταιρεία παράγει το τσίπουρο «Αλλιώτικο», από απόσταξη που βασίζεται σε μυστικά αιώνων και σε ευλαβική τήρηση των παραδόσεων, με μεράκι και αγάπη για την τελειότητα, κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου της πρώτης ύλης.